Forside Nyheder

Blackberry Q10 er kommet til DanmarkGalleri: Blackberry Q10


 


BlackBerry Q10-smartphonen, med det klassiske QWERTY-tastatur, lanceres nu i Danmark.


BlackBerry lancerer i dag den nye BlackBerry Q10-smartphone i Danmark


Det er en smartphone der kombinerer BlackBerry 10-platformens styrke med et stort, nykonstrueret tastatur med en stor touchskærm (den største nogensinde på en BlackBerry QWERTY-smartphone).


Den re-designede og nykonstruerede BlackBerry 10-platform giver en mobiloplevelse, der konstant tilpasses brugerens behov. Det omfatter:  • BlackBerry Hub, der samler alle samtaler ét enkelt sted, og som brugeren kan få adgang til når som helst fra hvilken som helst app med et enkelt “smugkig”. Man er altid kun et tryk væk fra sine vigtige oplysninger.


  • BlackBerry Balance-teknologi, der adskiller og sikrer arbejdsdata og personlig data, og således beskytter, hvad der er vigtigt for brugeren og brugerens arbejdsplads.


  • BBM (BlackBerry Messenger), som gør det muligt at dele indhold med andre på et øjeblik. BBM i BlackBerry 10 inkluderer stemmeopkald og videochat og lader brugeren dele sin skærm med en anden BlackBerry 10-kontakt.


  • BlackBerry Remember, der hjælper brugeren med at klare diverse opgaver hurtigt ved hjælp af en ny måde at samle, organisere og adressere oplysninger fra forskellige steder i brugerens smartphone.


 


Pris og tilgængelighed


BlackBerry Q10 fås nu hos udvalgte autoriserede distributører i Danmark.


Prisen ligger omkring 4.850,-

Annonce