Forside Nyheder

Dansk Xbox One udskudt til 2014


 


XBox One forsinkes til 2014 i Danmark


Havde du glædet dig til at spille på din nye Xbox One inden jul, kan du godt få armene ned. Konsollen udkommer ikke i år – i Danmark.


Microsoft fortæller i et nyhedsbrev, at det er feedback fra brugere der nu forsinker lanceringen i bl.a. de nordiske lande.


“Da vi for et par måneder siden kunne løfte sløret for Xbox One modtog vi en masse brugbar feedback fra vores brugere og fans ? feedback, som vi valgte at lytte til”, fortæller Microsoft, og fortsætter:


“Det betyder, at vores forberedelser med at sende Xbox One på markedet er blevet forlænget, og det får konsekvenser for timingen af Xbox One-lanceringen på en række markeder, herunder også i Danmark.”


 


Vi må vente til 2014


De markeder som først kan se frem til at få Xbox One engang i 2014 er: Danmark, Norge, Sverige, Finland, Belgien, Holland, Schweiz og Rusland.


“Vi ønsker, at vores brugere får den bedste oplevelse med Xbox One. For at kunne imødekomme brugernes ønsker er forberedelserne af Xbox One blevet mere omfattende ? herunder forberedelsen af lanceringen på de mange, individuelle markeder”, lyder det fra Microsoft, og de fortsætter:


” Denne proces inkluderer mange faktorer fra lokalisering af startskærmen, inkorporering af stemmestyring og lokale sprog, opfyldelse af lokale regulativer, opbygning af partnerskaber omkring lokalt indhold osv. Alle disse faktorer skal være på plads for, at vi kan give vores brugere den helt rigtige oplevelse ? en oplevelse, som med garanti er værd at vente på.”


Gamere i USA, Canada, Mexico, Brasilien, Australien, New Zealand, United Kingdom, Frankrig, Tyskland, Spanien, Italien, Irland og Østrig kan derimod se frem til lanceringen af Xbox One efter den oprindelige tidsplan, som er november 2013.


 


Et spil som plaster på såret


Microsoft er klar over at denne beslutning næppe vil vække begejstring hos de fans der har forudbestilt konsollen, og er klar med et lille plaster på såret.


“Vi sætter stor pris på vores brugeres opbakning og tålmodighed, og de brugere som allerede nu har forudbestilt Xbox One ? Day One Edition kan se frem til en ekstra bonus i form af et spil, når Xbox One lander i Danmark”, slutter Microsoft.


Hvad synes du om den selvvalgte forsinkelse?

Annonce:
Forrige artikelMicrosoft vil genindspille kult-science fiction
Næste artikelNu kan du lave din væg om til en touchskærm med Kinect
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.