Forside * Nyheder

GALAXY Note III afsløres op til IFA


Da Samsung i foråret afholdt deres første Unpacked-pressemøde i New York, var det for at afsløre den nye GALAXY S4-telefon. Nu gør de det igen med GALAXY Note III.


Man plejer ellers at skulle se godt efter på den slags indbydelser for at finde indikationer af, hvad der bliver afsløret på pressemøderne. Men denne gang har Samsung ikke efterladt ret meget tvivl om, hvad der skal præsenteres.


På invitationen, der er udsendt under overskriften ?Unpacked 2013 Episode 2?, står der ?NOTE the date?. Så vi kan med sikkerhed forvente at se den tredje udgave af GALAXY Note til eventen, der finder sted 4. september i Berlin.


Det er som bekendt lige op til at IFA-messen starter rent officielt, og som vanligt vil vi her på Recordere have en stor dækning af messen.


Hvad Samsung ellers har i ærmet, kan man kun gisne om. Men da Samsung har været i god tid med invitationerne, skal der nok nå at komme flere rygter på banen hen over den næste måned.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.