Forside Nyheder

Gamescom: Hands on på PS4 controlleren

 


Vi har haft PS4 controlleren i hænderne. Her er vores umiddelbare oplevelse.


Et er at Sony og diverse udviklere har rost den ny Dualshock 4 controller til skyerne. Noget andet er hvad man selv synes. Recordere havde idag muligheden for at teste den under et par FIFA 14 kampe samt Assassins Creed IV Black Flag.


Det første vi bemærkede var at controlleren er blevet større, ikke voldsomt, men nok til at det bemærkes. Det krævede en smule tilvænning og mit første indtryk var faktisk at selvom størrelsen føltes god, så var det også som om controlleren tiltede lidt frem i hånden. Controlleren lå mærkbart anderledes i hænderne i hvert fald. Efter ca 10 minutters spil, var det dog så naturligt at man ikke længere bemærkede det.


Controlleren føltes let, men stadig i vante kvalitet. Analogpindene, der nu buer nedad i stedet for opad, føltes langt mere stabile og ens fingre glider ikke, som jeg synes kunne være tilfældet på PS3 controlleren.


Touchpadden fik vi ikke testet men den er let at nå, klikket føles fint og den passer i det hele taget godt ind synes jeg.


Skulderknapperne L1/R1 L2/R2 føltes også bedre end før, især at L2/R2 nu buer lidt ud er rart, så fingrene heller ikke her glider. Alt i alt virker Dualshock 4 som en klar forbedring af Dualshock 3 og jeg ser frem til at få fingre i den igen, både her på Gamescom og når PS4 lander senere på året.


 


Læs også


PS4 kommer den 29 november!


Touch funktionen i Infamous second son fremvist¨


Cerny fortæller om Knack til PS4


Over 1 million har forudbestilt PS4


Hands on på Xbox One controlleren

Annonce