Forside Nyheder

Gamescom: Hands on på Xbox One controlleren

Også Xbox Ones controller har været en tur i hænderne på os. Her er vores umiddelbare oplevelse


I modsætning til vores korte runde med PS4 controlleren har vi haft lidt mere tid med Xbox One controlleren. Den er testet i både Call of Duty Ghosts, Titanfall og FIFA 14, og oplevelserne med den har for det meste været rigtig positivt.


Hvor PS4 controlleren har gennemgået en hel det forandringer, så ligner Xbox One controlleren i højere grad sig selv. Den føles en enelse mindre end hidtil og ligger faktisk endnu bedre i hænderne nu. Den store klods til batteriet på bagsiden er væk (jeg fik faktisk ikke undersøgt hvor batterierne skal i) og det gør at man har et endnu bedre greb end før synes jeg.


Direkte sammenlignet med PS4 controlleren, følte jeg mig mere hjemme med Xbox One controlleren, men igen kan det sagtens skyldes at PS4 controlleren har gennemgået en del ændringer.


Derudover er styrekrydset endelig værd at bruge (det gamle var håbløst). Til gengæld savnede jeg ændringer på RT og LT. Jeg har altid følt at vandringen var for lang og at knapperne på en eller anden måde var lidt “løse” i det. Kunne du lide Xbox 360 triggerne, vil du dog ikke savne noget da de føltes som vanligt. RB/RT er gjort hårdere og nok en smule for hårde til min smag.


Selvom jeg har haft mulighed for at teste Xbox One controlleren mere end PS4 controlleren, er det stadig for tidligt for mig at give en egentlig dom og det vil til syvende og sidst være smag og behag, der afgør hvilken controller man foretrækker.


For at sammenfatte det hele en smule, så skal du påregne lidt tilvænningstid med  PS4 controlleren, hvorimod Xbox One controlleren mere kører efter devisen, If it aint broken dont try to fix it!


 


Læs også:


Call of Duty Ghost på Xbox One


Xbox One på Gamescom


FIFA 14 på Xbox One


Hands on på PS4 controlleren


 

Annonce