Forside Nyheder

Google Play Music All Access er landet i Europa


 


Google fortsætter sin udrulning af Play Music All Access. Nu har nogle af de største lande i Europa også fået tjenesten.


Ni europæiske lande har indtil videre fået adgang: Belgien, Frankrig, Irland, Italien, Luxembourg, Portugal, Spanien, Storbritannien og Østrig. I disse lande er der nu lavet et introduktionstilbud, hvor det koster 8 Euro/60 kr. om måneden, hvis man tilmelder sig inden 15. september (første måned er dog gratis). Derefter stiger prisen til 10 Euro om måneden.


Så nu ved vi, hvad vi formentlig kan forvente, når tjenesten bliver lanceret i Danmark. Tyskland, Holland og Skandinavien er nogle af de regioner, der stadig mangler at komme med på vognen, men de fleste medier rapporterer, at Google er i gang med at forhandle rettighederne på plads i disse områder også.


Når Google Play All Access er lidt mere speciel end Spotify og iTunes, er det fordi tjenesten kombinerer alle de forskellige musiktjenesters funktioner i én. Du kan både købe musikken som på iTunes, eller streame den on demand som på Spotify, mens du også kan vælge at køre artist-baseret ?anbefalet? radio.


Oven i hatten følger der så også en tjeneste, hvor du kan lagre alle dine egne musikfiler, og dermed er Google Play Music All Access en kombination af tjenester, der ikke findes andre steder endnu.

Annonce