Forside Indhold og distribution Spil nyheder

GT5 Academy fik 756.000 tilmeldinger


 


Gran Turismo 6-demoen er downloadet af mere end 1,3 millioner over hele verden, og 756.000 af dem er tilmeldt GT Academy i Europa.


Nissan og PlayStation GT Academy-konkurrence tiltrak over 10.757 håbefulde racerkørere fra Danmark, der deltog i 2013’s enkeltstartskvalifikationer.


Online-delen af denne både virtuelle og virkelige konkurrence lukkede med over 756.000 tilmeldinger fra de 18 deltagende lande. På verdensplan downloadede over 1,3 millioner mennesker den særlige demo af det kommende Gran Turismo 6-spil, der indeholder ultrarealistiske genskabelser af Silverstone racer-banen samt de elektriske Nissan Leaf og Nissan 370Z biler.


Nu, hvor den første del af konkurrencen er overstået, går de hurtigste 4 danske virtuelle racerkørere fra online-enkeltstarterne og de 2 danske vindere fra “live-begivenheden” videre og skal deltage i en national finale i Sturup, Sverige den 22. og 23. august.


De nationale finaler over hele Europa kommer til at indeholde en Gran Turismo-konkurrence, før deltagerne skal afprøve deres færdigheder bag rattet på en ægte Nissan Nismo-løbsbil samt teste deres kondition og personlighed. Den bedste spiller bliver udvalgt til at repræsentere Danmark ved den europæiske “Race Camp”, der finder sted på den engelske Silverstone racer-bane i begyndelsen af september.


De 6 danskere, der har kvalificeret sig er: Lasse Skjøtt Hansen fra Ringsted, Kasper Bording fra Randers, Thomas Christensen fra Århus, Søren T. Hansen fra Østervrå, Jesper Nyvang Pedersen fra Randers og Kjeld Lund fra Gilleleje.

Annonce