Forside Indhold og distribution Film

Microsoft vil genindspille kult-science fiction


 


Kan du huske ?Blakes 7?? I givet fald kan du godt begynde at glæde dig. Det rygtes, at Microsoft Studios vil genindspille serien.


Læsere, der er lige så gammel eller ældre end denne skribent, kan måske huske BBC-serien ?Blakes 7?. Det var en sci-fi-serie fra nogle af folkene bag ?Doctor Who?, der kørte på DR i prime time på lørdage tilbage i start/midtfirserne.


Serien handlede om en flok rebeller på flugt i et rumskib med et grønt glascockpit, og havde blandt andet en computer med, der havde en meget irriterende stemme og et stort, brunt, lysende panel.


Hvis det ringer en klokke, så er der måske noget at glæde sig til, for rygtet går at Microsoft Studios vil opfylde et ønske, som BBC har haft i et stykke tid om at genindspille serien. Microsoft Studios er det produktionsselskab, der (foreløbig) skal lave Xbox Live-eksklusiv underholdning, og som starter med at lave en tv-serie-version af Halo-spillet.


Serien skule ifølge Financial Times først have været genindspillet af SyFy Channel, der dog smækkede kassen i, og lod Microsoft overtage. Serien er angiveligt allerede under produktion.


Vi giver naturligvis en melding, når der er mere nyt i sagen.


Hvis du gerne lige vil have en reminder om serien kan du se den klassiske intro i al dens firser-glorværdighed HER.

Annonce