Forside Nyheder

Nu kan nogle danskere betale med rigtige penge på Xbox Live


Den bebudede overgang fra Xbox Live-point til rigtige penge er nu også på vej i Danmark.


Det var en af nyhederne, da Xbox One blev præsenteret henover hele to presseevents i maj og juni, men det gælder altså også for Xbox 360-ejere.


Der var fra starten tvivl om, præcis hvornår, man vil kunne handle med rigtige penge på Xbox Live i stedet for Xbox-pointene, et system, som Microsoft efterhånden var de eneste af de store spillere, der brugte.


Nogle folk med danske Xbox Live-konti har imidlertid nu fået en e-mail ud om, at overgangen ?snart? vil komme, for nogle andre er den allerede klar. Folk, der allerede har købt Xbox Live-point, vil få vekslet disse til penge på deres Microsoft Live-konto. Det vil ske, når man har downloadet den opdatering til Xbox 360, der indeholder overgangen, og man så første gang forsøger at købe noget på Xbox Live.


Ifølge Engadget er det dog ikke alle, der har modtaget en sådan e-mail. Angiveligt er overgangen stadig i beta-test, så det er kun et udvalgt antal mennesker på verdensplan, der kan købe ting i deres lokale valuta som det er nu. I løbet af efteråret skulle overgangen dog være fuldført.

Annonce