Forside IFA IFA 2013

Ny Harman Kardon receiver med alt det hotte
Harman Kardon AVR 171 


Den nye Harman Kardon netværksreceiver kommer med teknologierne, til at at være centrum for underholdningen hjemme.


Harman Kardon er klar med tre nye nye netværksforbundne audio/video-receivere. Det er AVR 171 (billedet ovenfor), samt AVR 161 og 151.


AVR 171 tilbyder flere forbindelsesmuligheder, herunder understøttelse af Airplay-kompatible Apple-enheder som iPad, iPhone og iPod touch. For øvrige enheder er der både Bluetooth og DLNA, samt indbygget samt vTuner internetradio.


Funktionaliteten kan udvides til op til seks HDMI-enheder, alle 4K passthrough, 3D-ready til at håndtere Blu-ray-afspillere, videospilkonsoller, computere, Apple TV, HDTV-kabelbokse med mere.


En MHL-indgang gør det også muligt at afspille HD-indhold fra smartphone, tablet eller kamera direkte på den store skærm.


Harman Kardon AVR 1×1-familien benytter den nye HARMAN GreenEdge-teknologi, hvor en mere højtydende og effektiv switch-mode-strømforsyning giver flere watt i forhold til strømforbruget.


AVR 161 og AVR 171 kommer også med den nye HARMAN NSP Natural Sound Processing, som er en funktion der ifølge producenten kan “genskabe oplevelsen af det sted, hvor den oprindelige indspilning fandt sted” i lytterummet.


Harman Kardon AVR 151 og 161 har 5.1 kanaler, mens AVR 171 har 7.2 kanaler. Den mindste model 151 har DLNA og internetradio, mens den mellemste model 161 har Bluetooth, DLNA og internetradio. AVR 171 tilføjer også Apple Airplay til listen over streaming-muligheder.


Alle tre systemer styres af Harman Kardon-fjernbetjeningsappen til smartphones og tablets (Apple iOS og Android).


 


Pris og tilgængelighed  • Harman Kardon AVR 151 kr. 2.699,-
  • Harman Kardon AVR 161 kr. 3.499,-
  • Harman Kardon AVR 171 kr. 4.499,-

Harman Kardon AVR 1×1-serien er klar i butikkerne.

Annonce