Forside Nyheder

Nye smarture dropper smartphonen helt


Hvorfor har man egentlig brug for at koble sin smartphone op til et smartur? Kan smarturet ikke bare køre selv?


Det er der et par håbefulde Kickstarter-projekter, der antyder. Hvor GALAXY Gear og iWatch forventes at virke som arm-terminaler for GALAXY?er og iPhone, så vil Hot Watch og Omate TrueSmart selv klare al telefonien.


I god Dick Tracy-stil skal man nemlig kunne ringe op direkte fra uret, der således har plads til microSIM-kort, men dog kun til 3G TrueSmart er simpelthen Android 4.2.2. i et ur, med en 1.3GHz Cortex A7-processor, og der er endda blevet plads til et 5-megapixels kamera i uret. Selve skærmen er et 240×240 pixels farvedisplay.


Hot Watch benytter sig i stedet af e-ink for at gøre det nemmere at se på urets display i solskin. Hot Watch ser ud til at blive sat i produktion, for med 15 dage tilbage af kampagnen er der blevet samlet over 500.000 dollar ind, og målet var 150.000. Det samme gælder TrueSmart, som skød efter 100.000, men er tæt på 200.000 dollar i skrivende stund.


Vil du sikre dig et af urene, kan du tjekke TrueSmart HER og Hot Watch HER.

Annonce