Forside Nyheder

Philips Hue kan hackes


 


Det synes at være en regel, at der ikke findes nogle nye, trådløse produkter, der ikke kan hackes. Det gælder også Philips Hue.


Det smarte og simple home automation-system, der lader dig styre både lampefarver og lysstyrker i huset via en iOS-app, er tilsyneladende ikke særlig sikkert.


Det mener i hvert fald sikkerhedsbloggeren/-eksperten Nitesh Dhanjani, der netop har afsløret i en rapport, hvor let det er at hacke sig ind på Philips Hue-systemet.


Angiveligt ligger problemet i den såkaldte ?bridge?, der tilsluttes ens trådløse router og som forbinder det trådløse netværk med de LED-pærer, der sidder i husets fatninger. I en video på sin blog viser Dhanjani, hvordan et malware-script (bill.) kan uploades til en Hue-brugers computer via en inficeret hjemmeside.


Herefter kommunikerer scriptet i hemmelighed med Hue-bridgen, der herefter konstant lukker ned for lyset, hver gang brugeren forsøger at slukke og tænde for lyset for at resette forbindelsen til bridgen.


Dhanjani foreslår i øvrigt at man løser problemet ved hjælp af stearinlys.


 


Læs også: Nye lamper til Philips Hue

Annonce:
Forrige artikelHonda vil redde Drive-In-biografer
Næste artikelWindows 8.1 kommer 18. oktober
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.