Forside * Nyheder

Robot gulvvasker med navigation



Galleri: IRobot Braava 320 og 380


 


Den nye robotvasker fra iRobot har indbygget navigation, så den husker hvor den har været.


iRobot, kendt for robotstøvsugerne, kommer nu med en helt ny type robot, som både fejer og vasker gulvet.


Den er let, musestille og husker selv hvor den tidligere har kørt. iRobot Braava kan bruges på alle hårde gulvtyper, og kan bedst sammenlignes med en traditionel moppe, der holder gulvet rent ved hjælp af mikrofiberklude.


Braava er som den første robot udstyret med et navigationssystem fra amerikanske NorthStar, som primært er kendt for at levere radar og navigation til skibe. Der medfølger en lille navigationsenhed til rummet, som registrerer hvor Braava har rengjort, og hvor den mangler.


Når den planlagte rute er gennemført, vil robotten selv returnere til startpositionen og slukke. Hvis man ønsker at skifte klude under rengøringen, vil den selv huske hvor den har kørt og starter derfor ikke forfra på sin igangværende rute.


iRobot Braava 320 til brug med tørre eller fugtige mikrofiberklude, mens Braava 380 har et Pro-Clean system som selv tilfører vand til kluden. Robotterne kan klare et areal op til henholdsvis 75 (Braava 320) og 93 kvadratmeter (Braava 380).


 


Pris og tilgængelighed



  • iRobot Braava 320 koster kr. 1.995,-
  • iRobot Braava 380 koster kr. 2.495,-

Er på markedet nu. 


 



Kilde: RobotEksperten.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.