Forside Nyheder

Samsung vil overstråle Apple med et ur


Sådan kan Samsungs ur se ud (Mockup fra SAMmobile)


 


Noget af det næste vi vil se indenfor smart-devices er (flere) ure, og det forlyder at Samsung præsenterer deres på IFA.


Samsung håber at kunne overståle den næste iPhone, der forforventes præsenteret d. 10. september, ved at lancere deres egne kommende mobil-nyheder ugen før det.


Unpacked Event Episode 2 har Samsung derfor lagt i forbindelse med IFA-udstilingen i Berlin d. 4. september, hvor en af nyhederne med rimelig sikkerhed bliver den næste Galaxy Note – nu i version III.


Men Samsung har et es mere i ærmet, hvis vi skal tro SAMmobile, og det er et ur. At Samsung arbejder på et Smartwatch er ikke i sig selv nogen nyhed, men det at de – måske – lancerer det allerede ugen før den næste iPhone er. For Apple ventes ikke klar med deres ur allerede nu.


Samsung-uret har også allerede et navn, det skal hedde Galaxy Gear (model SM-V700), og vil blive en partner til Samsungs smartphones. Hvorvidt det vil kunne bruges sammen med andre smartphones også, og hvilke features det iøvrigt får, må vi afvente at se.


Recordere.dk er på IFA og dækker Samsung Unpacked Event Episode 2. Følg nyhederne fra IFA i vores tema.

Annonce