Forside Indhold og distribution Film

Stofa driller WaooSkærmbillede fra waoo.dk


 


Waoo reklamerer stadig med at de er bedst til Netflix, og viser en oversigt med Stofa øverst på skamlen.


På Facebook driller Stofa nu konkurrenten Waoo. Stofa er godt nok ejet af Syd Energi, der også sælger Waoo, men i det daglige er de to TV-udbydere konkurrenter.


Årsagen til drillerierne er en kampagne som Waoo har kørt i et stykke tid, om at de er bedst til Netflix i Danmark, og som vi kunne berette om i går så er den førerposition for tiden overtaget af Stofa.


“Hver måned opgør streamingtjenesten Netflix, hvilke internetforbindelser der streamer med den højeste gennemsnitlige hastighed. I  toppen af listen ligger Waoo! leveret af flere danske energiselskaber”, står der på Waoo.dk (billedet ovenfor).


Men da Waoo – på deres hjemmeside – bare linker til det aktuelle Netflix Speed Index, så er der opstået den pudsige situation at de reklamerer for at Waoo er bedst, men viser en grafik der har Stofa på 1.pladsen.


Ups! 🙂

Annonce