Forside Indhold og distribution Film

Stofa er nu bedst til Netflix


 


Stofa har fået installeret egne servere til både Netflix og YouTube, og det giver kunderne en bedre streaming-oplevelse.


Stofa er årets højdespringer på Netflix, og er nu den af de store internet-leverandører i Danmark, der giver dig den bedste Netflix-oplevelse. Men det er ikke tilfældigt, det har været et af fokus-områderne hos bredbånds-leverandøren her i år.


I Netflix eget “speed index” for Danmark scorede Stofa lavt i årets første måneder, hvor den gennemsnitlige streaming-kvalitet hos Stofa-kunderne kun rakte til en 9. plads, blandt de større danske internet-udbydere.


Men i juni sker der så pludselig noget. Stofa rykker hele 7 pladser frem til andenpladsen, og i juli overtages 1. pladsen som betyder at Stofa lige nu er bedst til Netflix i Danmark, hvilket er resultatet af et målrettet arbejde.


“Vi har fået caching-servere fra både Google og Netflix ind i vores netværk. Det betyder at det mest populære indhold ligger tilgængeligt i vores netværk – og det forbedrer jo oplevelsen på både Netflix og Google (YouTube) betragteligt. Så det er forklaringen på de bedre resultater”, fortæller kommunikationschef i Stofa, Jesper Maack, til recordere.dk


Stofa-kunder har haft problemer med YouTube grundet fejl på en fiber, men nu er der både en ny fiberforbindelse til Google og egne caching-servere på plads.


 

Netflix speed index for Danmark hhv. april og juli 2013


Annonce