Forside Nyheder

TDC Play og YouMusic nu lanceret på Sonos


TDC Play og YouMusic nu lanceret på Sonos


Fra i dag er musiktjenesterne TDC Play og YouMusic tilgængelige på Sonos – det trådløse Hi-Fi system. En integration med Sonos har længe stået højt på ønskelisten for brugere af TDC Play og YouMusic, hvilket understreges af den utroligt store interesse for at teste betaversionerne på Sonos.


Danske Sonos-kunder får nu adgang til mere end 20 millioner musiknumre fra TDCs univers i alle hjemmets rum. TDC Play og YouMusic er inden lanceringen blevet beta-testet af Sonos-brugere, og den nytilføjede musiktjeneste har fået en utrolig positiv modtagelse.


“Vi er stolte af at arbejde sammen med TDC, en virksomhed, der deler vores visioner og har en lang historik indenfor streaming af musik” udtaler John MacFarlane, CEO hos Sonos. “TDC var en pioner på området, da de introducerede TDC Play, og det glæder os at samarbejde med dem, så alle deres kunder kan nyde godt af de mere end 20 millioner musiknumre fra TDC Play eller YouMusic i hele hjemmet på Sonos trådløse Hi-Fi system”.


“TDC Play på Sonos er et vigtigt led i TDCs strategi om at dække hele familiens behov for underholdning og kommunikation i hjemmet, og den meget positive respons fra kunderne i løbet af betaversionen bekræfter os i, at vi er på den rigtige rejse”, siger René Brøchner, Direktør TDC Privat.


Kilde: pressemeddelse TDC

Annonce