Forside Nyheder

YouSee begynder at få TV3-kanaler i a la carte


Da YouSee annoncerede flere a la carte kanaler 1. juli glimrede Viasat med sit fravær, men nu kommer de første 3 TV3-kanaler i styksalg.


1. juli i år kunne YouSee annoncere en udvidelse af det tilnærmede a la carte tilbud, nu var der flere kanaler at vælge imellem og de nu kan tilkøbes enkeltvis (fremfor som tidligere, at man skulle starte med et bundt af 4).


Grundpakken er dog fortsat obligatorisk, så helt a la carte er det ikke, men dog større frihed til selv at sammensætte sin tv-pakke ud fra et bagkatalog af tv-kanaler.


Men Viasat glimrede med sit fravær i bagkataloget, de aftaler var ikke kommet på plads. Men nu begynder der at ske noget, de første 3 TV3-kanaler er klar til styksalg.


Fra i morgen, fredag 16. august, udvides à la carte-tilbudne hos YouSee med tre TV3-kanaler fra Viasat, nemlig TV3+ samt TV3 Sport 1 og 2.


?Det er et vigtigt skridt for os, at vi kan udvide vores à la carte-tjeneste med de tre TV3-kanaler. Det betyder, at vores kunder nu har frit valg mellem samtlige de tv-kanaler hos YouSee, der ikke indgår i den obligatoriske grundpakke,? fortæller chef for YouSee, Mathias Berg.


For at kunne abonnere på Ekstrakanaler, som styksalget hedder hos YouSee, skal man have en digital boks eller et tv med indbygget kortlæser. Ønsker man adgang til Ekstrakanaler på flere end ét tv, kræver det boks eller kortlæser til hvert tv. Et kort koster 100 kr. i éngangsgebyr.


Kanalerne i Ekstrakanaler koster mellem 10 og 50 kr. i månedlig abonnement. De billigste er udenlandske kanaler som f.eks. franske TV5 eller italienske Rai Uno. De dyreste er TV3+ og TV3 Sport 1, der som de eneste koster 50 kr./md.

Annonce