Forside IFA IFA 2013

4G ad libitum med den nye Galaxy Note 3Galleri: Samsung Galaxy Note 3


4G ad libitum med den nye Galaxy Note 3


Samsungs Galaxy Note serie kommer nu med 3’die generation, og den har 4G / LTE til alverdens net.


Med Galaxy Note 3 har Samsung udviklet designtilgangen kendt fra de øvrige Note-telefoner ved at give Galaxy Note 3 et blødt og struktureret formsprog. Galaxy Note 3 har fået et bagcover med sysninger og der er tilføjet et bølgemønster på siderne, der giver associationer til klassiske notesbøger og kalendere.Stadig den store dreng i klassen


Samsung Galaxy Note 3 har en bred skærm på 5,7 tommer, et kamera på 13 megapixel, og en god blitz, som gør det lettere i  svagt lys og aktive situationer. Galaxy Note 3 giver også hurtigere og mere kraftfuld ydeevne i forhold til sin forgænger.Også ny Pen til Note 3


Den nye S Pen genopfinder og moderniserer den klassiske notatskrivning ved at give mulighed for at udføre daglige opgaver med blot ét klik. S Pennen er designet til at være fuldt funktionsdygtig som kontakt mellem dig og din telefon ved at kontrollere essentielle funktioner, der gør alle de daglige rutiner lettere.Air Command er genveje på speed


Et enkelt klik på S Pen-knappen, mens pennen svæver over skærmen, introducerer brugerne til Air Command, en vifte af funktioner der gør opgaverne nemmere og hurtigere. Med Air Command-funktionen er der ingen grund til at skifte mellem skærmbilleder, huske kommandoer eller slå forskellige menuer til og fra. Air Command-funktionen giver adgang til de centrale funktioner, såsom Action Memo der giver brugerne mulighed for at skrive en note direkte på skærmen og automatisk konvertere den håndskrevne note til formateret tekst. Action Memo kan straks påbegynde et opkald, tilføje kontakter, finde adresser på et kort, søge på internettet, oprette to-do-lister og meget andet.


Når du ønsker at klippe et billede fra internettet, giver den nye Easy Clip-funktion mulighed for at redigere i det ønskede billede og derefter konvertere indholdet til et præcist beskåret billede.


My Magazine samler nyheder, sociale medier og underholdning i en interaktiv oplevelse. Gennem et partnerskab med Flipboard, giver My Magazine en integreret oplevelse af indholdet i et moderne og dynamisk magasinlignende layout. Galaxy Note 3 giver desuden forbedret mulighed for multitasking, idet du kan udnytte den større skærm fuldt ud.


Se også vores store galleri fra Samsung Unpacked


 


Find My Mobile


Galaxy Note 3 er udstyret med en forbedret Find My Mobile-funktion, der giver dig mulighed for at deaktivere telefonen, hvis den bliver stjålet eller tabt. Teknologien forhindrer stjålne mobiltelefoner i at blive nulstillet til fabriksindstillinger, og giver dig mulighed for at fjernstyre, spore eller slette oplysninger fra smartphonen.
 
Galaxy Note 3 lanceres til september til en foreløbig vejledende udsalgspris på 750 euro. Dansk pris følger.
 
 
FAKTA:
Galaxy Note 3 er en smartphone med LTE 2.3 GHz Quad-Core Processor, 5.7 tommer skærm, Full HD Super AMOLED . Telefonen har Android 4.3 (Jelly Bean). Kamera foran på 2 megapixel og på 13 megapixel bagpå. WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (HT80). GPS / GLONASS. NFC, Bluetooth®  4.0. Udstyret med 32/ 64 GB hukommelse og mulighed for microSD på op til 64GB samt 3GB RAM. Størrelse: 151.2 x 79.2 x 8.3mm, vægt 168g. Er udstyret med et Li-ion 3,200 mAh batteri. Galaxy Note 3 har desuden mulighed for KNOX-funktion.

Annonce