Forside Nyheder

Apple TV 6.0 med iCloud Airplay, foto og videoer samt Podcast-deling.

Apple havde bremset opdateringerne af den nye Apple TV 6.0 software pga. problemer, men nu er den klar til download igen..
 

Nyhederne i det danske Apple TV. Foto: recordere.dk 


Apple er klar med version 6.0 af softwaren til Apple TV medieafspiller, og nu er der flere funktioner i skyen.


Der er en ny software på vej ud til dit Apple TV, hvis du da ikke allerede har fået den. En software der tilføjer mere omkring medier på nettet (i skyen) samt deling imellem flere Apple TV.


Airplay fra iCloud laver iTunes om, fra at være en download on demand tjeneste, til at være en streaming-tjeneste fjernstyret af din iPhone eller iPad. Du kan sidde og søge film på den mobile, og når den er handlet så starte en afspilning på Apple TV. Herefter tager Apple TV selv over, og afspiller direkte fra iTunes i skyen.


Vær dog opmærksom på at Airplay fra iCloud er langsom om at komme igang, fordi dele af filmen først hentes ned i en lokal buffer, og så virker det kun sammen med det nye iOS 7. Så husk at opdatere både Apple TV og iPhone/iPad.


En anden nyhed er at Apple TV kan tilgå dine fotostreams via iCloud. Så bruger du at lagre fotos og videoer på Apples tjeneste i skyen, så kan indholdet af fotos og videoer nu også tilgås fra Apple TV.


Den sidste nyhed er for brugere af Podcasts. Nu kan listen over podcasts og postcast-stationer (udgivere) deles på tværs af Apple-enhederne, og det gælder også Apple TV.


I USA fik de iøvrigt endnu flere nyheder i denne opdatering af Apple TV, som adgang til iTunes Radio, iTunes Music Store og nyt indhold fra Disney m.fl. Men det er indhold og tjenester endnu ikke tigængelige i Danmark.


Den nye software hedder v6.0, hvor den tidligere var v5.3.


 


Gule undertekster?


Hjælp, efter opdateringen er underteksterne på Apple TV blevet gule !?


Fortvivl ikke: Her er en hjælp til at få dem gjort hvide igen.

Annonce