Forside Indhold og distribution Film

Britisk tv-distributør vil tilbyde Netflix

 


TV-distributøren Virgin Media vil give deres 1,7 mio. Tivo-kunder adgang til Netflix også, og Sky er ikke afvisende overfor en lignende aftale.


Netflix-aktien strøg i vejret efter at de annoncerede et kommercielt samarbejde med Virgin Media, en af tv-distributørene i Storbritanien.


Aftalen betyder at Netflix kommer ind i TV-boksene fra Virgin, i deres TiVo-bokse. I første omgang er det 40.000 kunder der får adgang, og senere på året udvides det til alle 1,7 mio. kunder med TiVo-bokse. Det skriver BBC.


Netflix er ikke gratis, der kræves et normalt Netflix-abonnement ved siden af, men den øgede tilgængelighed ventes at give flere kunder i butikken.


I disse dage holdes broadcast-messe i Amsterdam, og der blev Virgin-konkurrenten Sky spurgt om de kunne forestille sig et lignende samarbejde, og få Netflix ind i deres tv-bokse også, og her lød svaret at hvis det forretningsmæssigt giver mening, så kigger de også gerne på det. Det skriver Broadband TV News.


Denne imødekommenhed overfor Netflix, der jo kan ses som en konkurrent til almindelig flow-tv, har overrasket flere. Men en medie-analytiker BBC har talt med kalder det en win:win situation for Virgin og Netflix, så måske vil vi se flere af den type alliancer i fremtidens europæiske tv-landskab.

Annonce:
Forrige artikelHvornår mon Sonos PLAY:1 kommer?
Næste artikelVideo: Vi spiller Puppeteer på PS3
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.