Forside IFA IFA 2013

En handy medieserver, du kan tage med på rejsen


Der blev ikke gjort så meget ud af den til Sonys IFA-pressemøde, men den er meget sjov alligevel: Sony har lavet en bærbar medieserver.


Den lille, mobile medieserver er lavet til at fodre din tablet eller smartphone med indhold, når du er på farten, eller bare ikke gider have en stor harddisk stående fremme i huset. Via wifi og DLNA kan du streame video, fotos og musik fra WG-C20, som modellen hedder. I WG-C20 sidder der et 3000 mAh-batteri, der kan streame mp3 til din telefon i op til 10 timer, og som lades op via USB.


Du kan også bruge USB-stikket til at lade andre USB-devices op med, sådan at WG-C20 også fungerer som et lille ekstrabatteri.


Der sidder ingen harddisk i WG-C20. I stedet er det meningen, at man sætter et SD hukommelseskort i, eller et microSD-kort med en adapter. I dag kan man jo købe et 256GB SD-kort for noget, der ligner menneskepenge, så den løsning er måske ikke så tosset.


Den vejer 135 gram, fylder 71 x 144 x 9 mm og kommer til Danmark i november til en pris på cirka 8-900 kroner.

Annonce