Forside IFA IFA 2013

Galleri: Se de lækre nye Sony produkterGalleri: Sonys stand på IFA 2013


Lækker billede og lyd på Sony


2013/14 er comeback-år for Sony, der ikke alene kommer med deres længe ventede PS4, men også er stor på 4K teknologi og High-def lyd.


Efter 3D kommer 4K, og 4K eller Ultra-HD er det store på IFA 2013 i Berlin. Alle store fabrikanter har mere end et 4K TV med, som er klart til salg, og enkelte udstillere, her i blandet Sony viser også kombinationen mellem OLED teknologi og 4K.


Tiden lige nu er lidt et vadested, hvor man enten skal vælge OLED eller Ultra-HD, hvis man vil være first-mover, men inden for de næste par år smelter de to teknologier sammen, og så kan man få det bedste fra begge.For to år siden, gik Sony med bøjede hoveder, og så hvordan koreanske firmaer løb med hele opmærksomheden. Det gør Sony ikke længere. Deres TV er top kvalitet, deres lydsystemer er ikke længere bare lunken mellemvare. De har systemer til alle klasser, helt op til High-def audio.


Standen bobler af nye produkter, og du kan både spille på PS4 konsoller og se det ypperste i projektor kvalitet.


Vi har samlet lidt billeder fra standen, og skal nok gå i dybden med de forskellige produkter i senere artikler.


Se galleriet ovenfor.

Annonce