Forside Nyheder

Her er LGs nye 8-tommer tablet


LG lader ikke sine konkurrenter slippe afsted med al opmærksomheden op til IFA. De har officielt lanceret en ny 8-tommers tablet.


8?-formatet bliver mere og mere populært, og det udnytter LG. Navnet på den nye tablet er LG G Pad 8.3, hvilket naturligvis henviser til, at skærmen er 8,3 tommer stor.


Derudover er der tale om en Android-tablet med, hvad LG påstår er den første 8,3?-skærm i en tablet, der kører med fuld HD-opløsning og mere til. Skærmens opløsning er 1920 x 1200 pixels, altså lidt større på den korte led end end normal, fuld HD.


Der sidder en quad-core Snapdragon 600 processor på 1,7 GHz i den, der har 2GB RAM at lege med. Derudover er det småt med specifikationerne, men det virker umiddelbart ikke som om, at den kommer i andre versioner end med WiFi og 16GB lagerplads. Farverne er i sort og hvid.


Den skulle lande på butikshylderne verden over i fjerde kvartal, men prisen kender vi ikke endnu. Forhåbentlig kommer Recorderes IFA-udsendte i fysisk nærkontakt med LG G Pad 8.3 når messen starter.

Annonce