Forside Produkter HiFi & Surround

JBL dropper kabinetterne på nye højttalere


 


Højttalere behøver ikke være firkantede kabinetter med membraner i, hvis man spørger JBL.


Det kan man tydeligt se på firmaets tre nye højttalere, som de lige har lanceret på IFA-messen.


Spark er for eksempel en kileformet (eller megafon-formet, som det hedder i pressemeddelelsen), trådløs højttaler, hvor man kigge ind på selve højttalerens bagside. Spark kommer i nogle friske farver og understøtter Bluetooth til den trådløse overførsel af musik. Den koster 999 kroner og er på gaden i denne måned.


På samme måde er Voyager-systemet også lavet uden et traditionelt kabinet. Dette højttalersæt kan sættes i en dock, der både oplader højttalerne og samtidig fungerer som subwoofer. Hvis du hiver stikket ud, kan du tage Voyager-højttalerne med dig rundt (jf. navnet) som trådløse Bluetooth-højttalere. Sættet koster 1899 og kommer i oktober.


Endelig har JBL også lavet et nyt sæt højttalere til skrivebordet, nemlig Pebbles. Den er en helt enkelt USB-højttaler, der afspiller lyd fra computeren eller fra en anden kilde via det indbyggede AUX-stik. Pebbles er på gaden i denne måned til 449 kroner.

JBL Voyager


JBL Pebbles


Annonce