Forside Indhold og distribution Film

Netflix tjekker piratsider for mulige indkøb
Hvad er populært på nettets sorte sider, er nok også populært på de hvide. Foto: Netflix 


Før Netflix køber en serie tjekker de populariteten på piraternes sider, for at se om det er noget folk ser.


Et af Netflix erklærede mål er at bekæmpe netpirater; Dem der downloader tv-serier og film fra torrent-sites, uden at betale til rettighedshaverne.


Men de går ikke af vejen for selv at bruge torrent-sites. Ikke til ulovlig aktivitet, men derimod for at snuse med. Se statistikker over hvad der er populært lige nu blandt piraterne. Det skriver The Verge.


Det hollandske site Tweakers har talt med Netflix Vice President for indkøb af indhold, Kelly Merryman, der fortæller: “med indkøb af serier tog vi er kig på hvad der klarede sig godt på piratsiderne“.


Det ledte eksempelvis til købet af TV-serien Prison Break.


En anden meget populær TV-serie på piratsiderne er HBO-serien Game of Thrones. Netflix topboss, Reed Hastings, fortalte Tweakers at de ville elske at hjælpe HBO af med en del af pirattrafikken, ved at lægge den populære serie ind på Netflix, men den kærlighedserklæring har HBO ikke vist nogen interesse for.

Annonce:
Forrige artikelDolbys far er død
Næste artikeliPhone 5s og 5c ventes allerede til oktober
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.