Forside IFA IFA 2013

Ny 4K og Full HD 3D projektor fra SonyGalleri: Sony VPL-VW500.


 


Sony leverer kræs til hjemmebiografen på IFA, i form af en ny projektor med 4K og Full HD 3D, og så har den HDMI 2.0


VPL-VW500ES home cinema-projektoren er udviklet for at udvide Sonys 4K tilbud. I sortimentet står den ved siden af VPL-VW1000ES, der var verdens første 4K native home cinema-projektor, lanceret i januar 2012.


Den nye Sony VW500 yder DCI-baseret 4096 x 2160 opløsning, når den leverer den allerhøjeste kvalitet af 4K indhold. 4K-oplevelsen skabes ved hjælp af native 4K SXRD-paneler, der udnytter Sonys 4K ekspertise fra de professionelle digitale biografer.


Derudover har projektoren den nyeste HDMI-standard, HDMI 2.0, til at understøtte 4K-indhold op til 60Hz. Det er med til at vise blødere bevægelser uden behov for elektronisk-forbedring af pixels. Idet den understøtter 4K native opløsning, har VPL-VW500ES også en “Super Resolution 4K opskalering”, der hedder Reality Creation. Den øger markant high definition 1080p-indhold, så seerne kan nyde 4K-billeder med deres eksisterende Blu-ray Disc endog i 3D.


Herudover har VPL-VW500ES en original 4K-opskalerings-algoritme, der er udviklet til “Mastered in 4K” Blu-ray Discs fra Sony Picture Entertainment, som giver mere fejlfrit 4K native billedkvalitet.


VPL-VW500ES har en lysstyrke på 1.700 ANSI-lumen og et kontrastforhold på 200.000:1, som leverer en skarpere billedkvalitet. Projektoren har rig farvegengivelse takket være TRILUMINOS-display-teknologi, en forbedret design af den optiske motor og auto-kalibrerings-funktioner.


Dens manuelle farvekorrektionsværktøj giver mulighed for at justere nuancer, mætning og lysstyrke til at få en billedkvalitet, der er skræddersyet til seerens smag. Motionflow billedteknologien medvirker også til at levere klarere, mindre uskarpe billeder, når man ser tempofyldt action i film.


VPL-VW500ES er kompakt og har køling med front-udblæsning. Fleksibiliteten betyder, at den er i stand til at projicere på stor afstand uden at skulle ændre projektorens placering i rummet. Projektoren bruger et 2,06 zoom-objektiv med en bredt justeringsområde, så man undgår flere loftbeslag. En indbygget RF-sender med stærkt trådløst signal giver yderligere installations- fleksibilitet


 


 
Galleri: Sony VPL-VW500. Fotos: recordere.dk


 


Pris og tilgængelighed 


Sony VPL-VW500ES kommer på markedet til oktober.


Prisen er ca. 10.000 euro, svarende til 75.000 kroner.

Annonce:
Forrige artikelVerdens tyndeste Bluetooth-soundbar kommer fra Sony
Næste artikelStort galleri: Samsung Unpacked 2
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.