Forside Nyheder

Nye iMacs er klar i butikkerne 


Den seneste opgradering af iMac-serien handler kun om én ting: Hastighed.


De nyopdaterede iMacs, der netop er kommet i butikkerne, har fået nye quad-core 2,7 GHz Intel Core i5-processorer ombord fra den nye Haswell-serie som minimum. Men de kan også fås op til 3,8 GHz og med i7-processorer, hvis man virkelig gerne vil have tingene til at gå stærkt.


Samtidig er den trådløse netforbindelse også blevet hurtigere. De ny iMacs har nemlig fået 802.11ac indbygget, der ifølge Apple gør forbindelsen op til routeren op til tre gange så hurtig som tidligere.


Endelig er der kommet mere fart over feltet på harddisk-siden. De nye iMacs er stadig udstyret med Fusion Drive, der kombinerer et flash-drev med traditionel harddisk-teknologi, men fordi der også nu er ledige PCIe-porte til yderligere SSD-diske, kan læse- og skrivehastigheden forøges med op til 50%, skriver Apple i en pressemeddelelse.


De nye iMacs starter ved 10.499 kr. for en 21,5″ version.

Annonce