Forside IFA IFA 2013

Philips Cloud TV streamer IPTV-kanaler fra skyen


 


Med et nyt IPTV-tiltag baseret på skyen melder Philips (og deres bagmænd hos TP Vision) sig nu på banen med en udvidelse af deres Smart TV-platform.


Cloud TV, som tjenesten hedder, overvinder ifølge Philips ?Kabel-TVs begrænsninger? ved at streame hundredevis af lokale, nationale, internationale og interessebaserede TV-kanaler via nettet. Der er både gratis og premium-kanalaer i udbuddet, der er lavet som en app til Philips Smart TV-modeller.


Philips har dog også lanceret Cloud Explorer, en ny delings-app, der kan vise dine video-, musik-, og foto-filer på dit TV, hentet direkte fra Dropbox. Der kræves ikke nogen ekstra logon til Dropbox, det sker automatisk gennem brugerkontoen på TV?et.


Cloud TV er klar til Philips Smart TV-modeller i en række europæiske lande og Rusland, mens Cloud Explorer kan hentes i alle verdensregioner, hvor der sælges Philips Smart TV-modeller.

Annonce