Forside * Nyheder

Philips først med Spotify Connect-højttalere


 


De designmæssigt smarte Fidelio-højttalere fra Philips er nu blevet endnu smartere.


Som de første på banen er Philips? nye, trådløse højttalere klar til at understøtte Spotify Connect, den nye streaming-funktion, der virker med Spotify-apps på forskellige enheder.


Fidelio-højttalerne har dog ikke mistet deres evne til også at understøtte AirPlay, hvis man hellere vil bruge et Apple-produkt.


Der er tre nye modeller, der er kommet er Fidelio DS9830W og DS9860W samt Primo DS9100W. De to første er topmodellerne, der er håndlavet i træ for at give den mest naturlige lyd ifølge Philips. DS9830W er hvidglans-lakeret, mens DS9860W er en limited edition-model lavet i malaysisk egetræ (bill.) De koster henholdsvis 799 og 999 Euro (ca. 6.000 og 7.500 kroner omregnet.)


Til dem begge kan man købe en iPhone-dock som tilbehør.


Endelig er der Fidelio Primo DS9100W. Det er en lidt billigere model, der ikke er lavet fuldkommen i træ, og som har en dock indbygget. Den koster 599 Euro, eller ca. 4.500 kroner omregnet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.