Forside Produkter Connected Home

Philips’ Hue kan bruges med deres nye baby-alarm


 


Philips lys-automatiseringssystem, Hue, bliver mere og mere populært med flere og flere slags pærer.


Men nu kan du også kombinere systemet med en baby-alarm. Nærmere betegnet Philips? AVENT Smart Baby Monitor, der er blevet lanceret på IFA-messen i Berlin. Den lille baby-alarm har et kamera indbygget, så du holde øje med lille bimse på din smartphone eller tablet.


Men hvad der er endnu smartere er, at baby-alarmen virker sammen med Philips Hue, så man kan hæve eller sænke belysningen i børneværelset efter, hvordan baby sover. Ifølge Philips? pressemeddelelse kan man direkte fra baby-alarm-app?en afspille en vuggevise gennem baby-alarmen og samtidig sætte lyset anderledes for at berolige en baby, der græder.


Om det virker, må småbørnsforældre med gadget-trang fortælle os mere om når den nye AVENT baby-alarm rammer markedet i 2014.

Annonce