Forside Nyheder

Samsung og LG slutter fred, et samarbejde om OLED kan være på vej.  


 


Fred og forsoning, samarbejde og ikke flere retsager. Der er nye milde vinde i Sydkorea blandt LG og Samsung.


De to koreanske ærkerivaler på elektronik-scenen, LG og Samsung, er måske på vej ind i et tættere samarbejde på display-siden.


Mandag meddelte de to, at de nu er forsonet og alle deres gensidige retsager er droppet. Det skriver Korea Herald.


Det gælder ikke mindst retsagerne indenfor OLED-teknologien, som nu med et slag er lukket, med alle muligheder åbne for et tættere samarbejde.


Netop OLED TV, der regnes som fremtidens TV-teknologi, vurderes at have været en stærkt medvirkende årsag til de nye vinde hos Sydkoreas stolte elektronikproducenter. At udsigten til konkurrencen fra Japan, hvor Sony og Panasonic samarbejder, tages meget seriøst. Så fremfor at bekrige hinanden, vil de hellere lægge boksehandskerne på hylden, og kigge fremad.


Panasonic meddelte forleden af de er foran tidsplanen på 4K OLED, og derfor snart er klar til at gå i krig med Sydkoea om brugernes gunst. På IFA viste Samsung i øvrigt et 55″ 4K OLED frem som tidlig prototype.


Fremtidige uoverensstemmelser vil LG og Samsung istedet søge løst over forhandlingsbordet fremfor i retsalene. Hvad der måtte komme ud af et tættere samarbejde må tiden vise.

Annonce