Forside IFA IFA 2013

Se Philips pudsige lydkugler til dit TV


Hvis du er til runde former i stedet for firkantede, så bør du måske tjekke Philips nye DesignLine-højttalere ud.


De pudsigt udformede højttalere er lavet i Philips? Fidelio Soundsphere-serie og har til opgave at erstatte en soundbar fra gulvhøjde. Philips viser dem i denne uge frem på IFA-messen, selvom de egentlig allerede blev annonceret i marts


Diskant-mellemtone-tweeteren sidder på en buet stand, der stikker op fra den næsten kugleformede højttaler.


Som man kan regne ud efter navnet på højttalerne, er de designet til at gå i partnerskab med Philips? DesignLine-TV-modeller. DesignLine-højttalerne er aktive og kan bl.a. derfor også bruges sammen med et TV af et andet mærke. Det er ikke lykkedes for os at finde en dansk pris på lydkuglerne, men hvis nogen har set noget til en sådan, så smid den endelig i kommentarsporet.

Annonce