Forside Nyheder

Skal du vente med at opgradere til iOS7?


 


Op mod 90% af alle apps crasher under iOS7, fordi de endnu ikke er opdaterede, meddeler test-website.


Onsdag er der officiel launch på den største ændring i iOS? historie, når iOS7 bliver gjort tilgængelig til download. Man vil efter al sandsynlighed både kunne downloade via OTA og synkronisere via iTunes og få den nye software ombord.


Vi har tidligere skrevet en hel del om, hvad den nye iOS-version kan. Dog er der dem, der allerede melder om problemer og som opfordrer til at vente med at opgradere. Business Insider har for eksempel talt med Matt Johnston fra det crowdsourcing-baserede testwebsite uTest. Han fortæller at deres testresultater viser at hele 90% af apps crasher med den nye software, fordi de endnu ikke er kommet i iOS7-kompatible opgraderinger.


Beta-versionerne har været ude i noget tid, og der er sikkert mange af Recorderes læsere, der har installeret disse. Har du haft problemer? Giv lyd i kommentarsporet.

Annonce