Forside Nyheder

Smugkig: Er dette de nye iPads?Galleri: iPad 5 og iPad Mini 2. Af Martin Hajek (martinhajek.com)


 


3D-grafikeren Martin Hajek er klar med nye renderinger af de nye 2013-modeller iPads, nu også i champagne farve.


Svar på spørgsmålet i overskriften: Nej, dette er ikke de nye kommende iPads fra Apple.


Det er derimod bedste gæt lige nu, af designer Martin Hajek, på hvad vi kommer til at se når Apple afslører næste generation af iPads. Det er hhv. iPad 5 og iPad Mini 2.


Martin Hajek er en 3D-grafiker der tidligere har ramt uhyggeligt præcist i sine forudsigelser af Apples designs. Hans renderinger af hhv. iPhone 5 og iPad Mini var eksempelvis spot on, de kom til at se ud som han havde vist på billeder forinden.


Det er selvfølgelig heller ikke bare rent gætteri. Der er allerede sluppet billeder ud fra produktionsmiljøet i Kina, af elementer som bagplader og frontglas, og ud fra dem kan vi se at iPad 5 designmæssigt bliver som en forstørret iPad Mini, med den smallere kant i siderne.


Martin har også sat en hjemmeknap med fingeraftrykslæser på billederne, som præsenteret i forbindelse med de nye iPhones i sidste uge.


Hvad farver angår gætter han på at Apple vil følge iPhone 5S, og lancere nye iPads i en champagne farve også. Ihvertfald den lille iPad Mini.


Rygterne peger lige nu mod at næste Apple Event ligger tirsdag d. 15. oktober.

Annonce:
Forrige artikelA Gecko Home Cinema Experience
Næste artikelNetflix er dyrest i Danmark
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.