Forside Nyheder

Spionfotos af Nokias Bandit er lækket


Den har en kæmpestor skærm med plads til masser af live tiles, og der står stadig Nokia på den.


Den rygteomgærede phablet fra, hvad der fremover skal omtales som Nokrosoft, er blevet præsenteret via lækkede spionfotos.


Det er endnu engang @evleaks, der har lækket billeder via Twitter, og billederne viser en model, der angiveligt hedder Nokia Lumia 1520. Mange medier gætter på, at det er denne model, der har gået under kodenavnet Bandit internt hos Nokia ? med denne viser sig at være den tablet, der angiveligt også er på vej.


Det karakteristiske ved Lumia 1520 er at skærmen er stor. Meget stor, hvis man skal stole på størrelsen og antallet af live tiles på billedet. Vi ligger formentlig meget tæt på de seks tommer, som 1520/Bandit skulle have ifølge rygterne. Derudover ser det ud som om, at kameraet buler en anelse ud ligesom Lumia 925, men man skal næppe regne med Lumia 1020-agtig billedkvalitet.


Endelig så bærer modellen stadig navnet Nokia. Det er sandsynligvis fordi, marketingprocessen er sat i gang før Microsoft overtog. Det kan dog sagtens få den konsekvens, at Lumia 1520 bliver den sidste model, der kommer til at stå Nokia på.

Annonce