Forside Nyheder

Surface 2 præsenteres 23. september


Microsoft har indkaldt til Surface-pressemøde d. 23/9 ? og rygterne svirrer allerede om dens specs.


Ifølge WinSuperSite kommer den nye tablet, der stadig skulle benytte sig af Windows RT, til blot at hedde Surface 2. At Microsoft vælger at holde fast i Windows RT har skabt undren i visse medier, fordi der efterhånden er masser af tablets derude, der kan køre en fuld Windows 8 uden at gå på kompromis med design eller batterilevetid.


Men eftersom Windows RT kan køre på ARM-arkitekturen, vil Microsoft sikkert holde fast i den lidt endnu. Det skulle i den forbindelse være så godt som sikkert, at den næste Surface kommer til at være baseret på NVIDIAs Tegra 4-chipset.


Derudover peger rygterne på, at den næste Surface kommer op på 1080p i opløsningen, hvilket efterhånden er ved at være standard, hvis ikke opløsningen endda skal være endnu højere. Et nyt ?støtteben?, der har to højdemuligheder, skulle også være blandt nyhederne i den næste Surface.


Men det får vi alt sammen mere at vide om d. 23. september.

Annonce