Forside Indhold og distribution Film

Svenskernes “YouSee” tager Netflix ind


 


Først var det Virgin i Storbritanien og nu følger svenskerne efter: Com Hem vil tilbyde Netflix i kabel-tv boksen fra TiVo.


Det vakte opsigt forleden da den engelske kabel-tv leverandør Virgin Media indgik en aftale med Netflix, om at få streamingtjenesten ind som et tilbud i deres TiVo kabel-tv boks. For streaming-tjenesten anses af flere, som en konkurrent til almindelige tv-kanaler.


Men Virgin og Netflix kaldte aftalen for win:win. Virgin kunne bruge Netflix til at holde på kunderne, og Netflix kunne bruge aftalen som et springbræt til Virgins 1,7 mio. TiVo-kunder.


Nu følger svenskerne efter. Com Hem, der er svaret på “YouSee” hinsidan, gør også klar til en premiere på TiVo-services i deres kabelnet. 45.000 kunder er allerede skrevet op til en af de nye smarte tv-bokse fra den amerikanske specialist.


TiVo-boksen kommer med 1 TB harddisk og 3 tunere for tripple optagelse. Dette sammen med TiVo ToGo, der gør det muligt at se programmer på computer, iPhone og iPad, og samtidig have kontrol over optagelserne på farten, programmere timeren mm.


Com Hem annoncerer samtidig at de følger efter Virgin, og kommer med Netflix direkte i deres TiVo kabel-tv boks fra december, hvor Netflix bliver integreret med boksens øvrige tilbud.


“Gennem vores TiVo-service samler vi det bedste indhold på markedet og gør det både tilgængeligt og søgbart i samme platform”, fortæller Asanga Gunatillaka, der er produktchef hos Com Hem.

Annonce