Forside Nyheder

Windows Phone Store har nu 9 mio. daglige transaktioner

 


Den største udfordring, Microsoft har omkring udbredelsen af Windows Phone-platformen er uden tvivl udvalget af apps.


Flere og flere af folks yndlingsapps kommer dog til i en stadig strøm, og det kan man nu begynde at se i download-statistikkerne. Ifølge Microsoft er Windows Phone Store nu oppe på at lange over 9 millioner apps og in-app-køb over ?disken? dagligt.


Det er 270 millioner om måneden, og det er i virkeligheden dette tal, der er det interessante. Det er nemlig 70 millioner mere end for bare tre måneder siden i juni. På tre måneder er der altså kommet 30% flere transaktioner til, hvilket jo må siges at være en pæn, opadgående kurve.


Samtidig med at Microsoft offentliggjorde disse tal (der som sædvanligt blegner i sammenligning med Apples App Store og Googles Play-butik), annoncerede de, at der vil komme flere skræddersyede reklamer (f.eks. for apps) i butikkens brugerinterface.

Annonce