Forside Nyheder

Amazons set-top-boks kommer inden jul


Nu ser det ud til at være ganske vist, at Amazon er på vej med en boks ? og at den lander i tid til julehandelen.


Der har længe gået rygter om at Amazon skulle være på vej med en konkurrent til AppleTV eller Roku-boksen. Kodenavnet på boksen er Cinnamon, og indtil nu har rygterne lydt, at den primært skulle give adgang til Amazons Prime/Instant Video-tjeneste (bill.) og de TV- og film-tilbud, man kan finde der.


Men nu skriver The Wall Street Journal imidlertid, at der er tale om en boks, der kan mere end som så. Ifølge avisen skulle Amazons boks også understøtte tredjeparts-indhold, akkurat som AppleTV og Roku gør det.


Desuden siger The Wall Street Journals anonyme kilde, at boksen bør lande lige inden julehandelen for alvor kommer i gang. Boksen vil formentlig kunne bruges med de sædvanlige unblocking-tjenester, men da den nok primært vil kunne købes via Amazon i USA, vil tiden vise, hvor nemt det er at få den til Danmark.


Prisen ved vi heller ikke noget om endnu, men hvis Amazons sædvanlige strategi bliver overholdt, lægger de sig under Apple, og dermed under 100 dollar.

Annonce