Forside Nyheder

Apple lancerer OSX Mavericks officielt


Så har Apple lanceret den nyeste udgave af deres OSX-software, Mavericks.


Det er især på effektivitetssiden, at der er blevet lavet ændringer. Strømforbruget bliver bedre, blot ved opgradering til den nye software. Apple siger, at Mavericks giver en times længere webbrowsing, og halvanden time mere til videoafspilning på f.eks. MacBooks.


Apple har også annonceret et mere effektivt forbrug af RAM?en med ny kompression, der giver mulighed for at stoppe 6GB ind på en 4GB RAM-chip. Mavericks allokerer også dobbelt så meget RAM til grafikken og med OpenCL-integration leverer Mavericks bedre grafik end tidligere OSX-versioner.


Derudover kommer der nu tags I Finder, så det er nemmere at organisere sine filer og emner. Brug af flere skærme bliver også nemmere, og endelig kommer der en ny måde at bruge notifikationer på, hvor både websites og chat dukker op direkte på desktoppen.


Som noget nyt er opgraderinger til OSX nu gratis, og Mavericks kan altså hentes af alle Mac-brugere i Mac Store fra idag.


Læs mere om Mavericks på http://www.apple.com

Annonce