Forside Nyheder

Billig LG Optimus G Pro på vej


LG Optimus G Pro kommer formentlig i en skrabet version.


Det er der i hvert fald meget, der tyder på, hvis man altså skal stole på hi-tech.mail.ru, et website, der har lækket billeder af en phablet, der skulle hedde Optimus G Pro Lite Dual.


Det lange navn dækker ikke overraskende over en billigere telefon med ringere specs, men som samtidig giver mulighed for dual-SIM. Optimus G Pro Lite Dual er formentlig tænkt som et svar på Samsungs GALAXY Mega, der jo er en slags skrabet version af Note-serien.


Ifølge hi-tech.mail.ru har Optimus G Pro Lite Dual skiftet 1080p-skærmen ud med 960×540 pixels opløsning (den er dog stadig på 5,5 tommer) og er nede på en 1GHz dual-core-processor og kun 1GB ram. Til gengæld er der ikke sparet helt så meget på batteriet, der er på 3140 mAh. Den kommer kun med 8GB indbygget lagerplads, der dog kan udvides med microSD. Bagkameraet er på 8 MP.


Til gengæld skulle prisen kun ligge på omkring 2300 kroner i ulåst tilstand, hvis man kan tage den russiske pris for gode varer. Så hold øje med disse sider, hvis du er spændt på at se, om den også lander i Danmark.

Annonce