Forside Nyheder

Billigere PlayStation 4 skyldes manglende kamera

 Der gik et sus gennem salen på E3-messen i sommer, da PlayStation 4 blev lanceret som værende 100 dollar billigere end Xbox One.


Men allerede kort efter begyndte journalister og branchefolk på messen at diskutere, hvad der mon kun skabe den relativt store prisforskel. Dengang skød man på, at det er Microsofts insisteren på at inkludere det nye Kinect 2-kamera i pakken, der gjorde Xbox One dyrere.


Det viser sig nu at være rigtigt. Der findes nemlig også et kamera til PS4, PlayStation 4 Eye, som overtegnede skribent fik lov at lege lidt med under E3-messen. Det fungerer stort set som en Kinect, bare med mindre kapacitet, men samtidig også mindre størrelse.


En af Sonys topchefer udtalte for nylig til Business Spectator, at de oprindeligt havde tænkt sig at inkluderet ?øjet? sammen med PS4, men at dette blev droppet efter ordre fra virksomhedstoppen. Man ville i stedet satse på at gøre PS4?eren billigere end Xbox One.


Topchef Andrew House ser det dog ikke som noget problem: ?De fleste forbrugere vi taler med er ikke særlig interesserede i kameraet?, siger han. Sony udelukker dog ikke, at Sony PlayStation 4 Eye kan blive bundlet sammen med PS4 ved en senere lejlighed.

Annonce