Forside Nyheder

Bygger HTC Amazons smartphones?


Vi har længe hørt om at Amazon skulle være på vej med en smartphone, og måske en form for abonnement, der kan skabe bølger på tværs af hele branchen.


Men indtil videre har Amazon-telefonerne været at betegne som ?Vaporware?.


Nu ser det imidlertid ud som om, der sker noget. The Financial Times har opsnappet fra anonyme kilder, at der er tre modeller på vej, der formentlig kommer til at svare til deres modeller i Kindle Fire-tabletserien. Det er dog kun en enkelt af modellerne, der er tæt på at være færdigudviklet ifølge avisen.


De er dog ikke alene om at bygge telefonerne. Angiveligt er ingen andre end HTC partnere med Amazon i deres nye smartphone-eventyr. Skulle Amazon få succes med deres telefoner, kan HTC dermed få noget mere vind i sejlene end de har haft i de senere regnskabsperioder.


HTC har tidligere arbejdet sammen med både Google og Facebook, hvilket ikke har været gigantiske succeser, men måske er tredje gang lykkens gang.

Annonce