Forside Nyheder

Det koster HTC One Max i Danmark


Da vi mandag skrev om HTC One Max? offentliggørelse, kendte vi ikke prisen. Men det gør vi nu.


Den vejledende udsalgspris på HTC One Max i Danmark bliver 5299 kroner. Det fortæller Madeleine Dupont fra HTC Nordic.


Dermed lægger HTC One Max sig i den halvdyre ende af skalaen i forhold til, at der ?kun? sidder et Snapdragon 600-chipsæt i den. Sagt på en anden måde, er HTC One Max tænkte mere som en konkurrent til GALAXY Note 3 og ikke som et bud på en billig-phablet á la Samsungs GALAXY Mega, som nogle ellers havde troet på grund af valget af den forrige generation Qualcomm-chipsæt.


Men når man kigger på HTC One Max? øvrige specifikationer, kan man måske godt forstå det. Ud over, at det bliver den første phablet i Danmark fra et kendt mærke med en fingeraftrykslæser, så har den også et ekstraordinært stort batteri og microSD-slot, hvilket ikke er tilgængeligt i den almindelige HTC One.


Du kan læse mere om HTC Max One HER.

Annonce