Forside Nyheder

Er dette verdens mest nørdede phablet?


Man skal ofte kigge til Asien for at se, hvad vi har i vente herhjemme. Men hvis Pantechs nye phablet er et bud herpå, kan vi godt begynde at glæde os.


Med Vega Secret Note har den lille, sydkoreanske producent givet den alt, hvad remmer og tøj kan holde i forhold til specifikationer.


Vega Secret Note har en 5.9-tommers skærm med 1080p ombord. Det er noget af det mest almindelige, man kan sige om den. Derudover kan den fås med et af de smarte vinduescovers, der hægter sig på selve telefonen, og der følger også en pen med, der kan gemmes i selve phablet?en. Den har en Qualcomms nyeste Snapdragon 800-chipset ombord, hvilket betyder en Krait-processor med fire kerner.


Denne er clocket op til 2.3GHz, hvilket sætter Vega Secret Note på linje med de hurtigste Android-smartphones derude lige nu. Denne processor bliver så hjulpet af 3GB RAM, hvilket er en enkelt GB mere, end vi ser hos andre producenter.


Den kommer med 32GB lagerplads som standard og har et microSD-slot, der ifølge Pantechs hjemmeside gør den opgradérbar til 2TB (!). Det er nok teoretisk muligt, men microSD-kortene skal lige være der først.


Pantech byggede fingeraftrykslæser ind i deres telefoner før Apple, så sådan én er der naturligvis også indbygget.


Dertil kommer så dens 13 megapixels kamera og et stort batteri på 3200 mAh. Nåja, så kan den også klare LTE-Advanced, hvis man gerne vil have det.


Med andre ord skal man altså til Sydkorea, hvis man gerne vil have fingre i den mest ud-spec?ede Android-telefon på markedet for tiden. Og der vil man så skulle betale cirka 4.600 kroner for den.

Annonce