Forside Produkter HiFi & Surround

Highend multistreamer fra Electrocompaniet
Electrocompaniet ECM 2 


Stream musik og film i topkvalitet med Electrocompaniet


Med ECM 2 fra det norske high-end mærke Electrocompaniet får musik- og filmelskere mulighed for at streame musik og film i den bedst mulige kvalitet.


Electrocompaniets nye streamer ECM 2 leverer ifølge importøren lyd- og billedkvalitet i top, hvad enten det drejer sig om musik, film, fotos, radio eller tv-udsendelser og uanset, om det bliver afviklet fra den interne harddisk (der vælges af brugeren), eller det bliver streamet fra et netværk. 


Dermed giver ECM 2 direkte adgang til det bedste fra det trådløse lyd- og billedunivers – uden at man behøver at gå på kompromis med kvaliteten, samtidigt integreres ECM 2 let i dit eksisterende anlæg. Lokker de.


Den er udstyret med en enkelt intuitiv bruger-interface, der gør streameren meget let at betjene, uanset om man bruger en smartphone (både Android og iPhone) eller en tablet.


Electrocompaniet ECM 2 har desuden en digital volumenkontrol, så streameren kan sluttes direkte til en effektforstærker og dermed fungere som en topklasse forforstærker i et anlæg med digitale lydkilder.


 


 

Mulige features i ECM 2 vist med logoer 


 


Både ny teknologi og gennemprøvede principper


ECM 2 er baseret på Electrocompaniets nyeste, anmelderroste konverter, DAC’en ECD 2, der ifølge importøren er i stand til at reproducere digitale optagelser uden tab og i højeste opløsning. DAC’en i ECD 2 og ECM 2 er en kombination af den mest moderne, digitale audio-elektronik og analoge kredsløb baseret på Electrocompaniets gennemprøvede designprincipper.


“Resultatet af kombinationen af nyt og gennemprøvet er, at de digitale signaler bliver konverteret med ekstrem lav forvrængning, støj og jitter, hvilket giver en naturlig detaljeret og præcis lydreproduktion og med Electrocompaniets kendte varme og åbne lyd”, fortæller importøren Henrik Peulicke fra Medlyd, der varetager den danske import af Electrocompaniet.


 


  


 


Pris og tilgængelighed


Electrocompaniet ECM 2 kommer i to forskellige udgaver.  • Den rå streamer koster kr. 26.495,-
  • Modellen der også har forforstærker og DAC koster kr. 36.995,-

De vil kunne opleves hos AV Centrum (Farum), Lydspecialisten (Aalborg) og K.T. Radio (København)


Levering starter i november.


 


 


Tekniske specifikationer


Annonce