Forside Nyheder

HTC One Max får GALAXY S4-styrke


HTC vil også lege med på phablet-bølgen, og følger også med strømmen, når det gælder regnekraften.


Visse billigere phablets er udstyret med lidt langsommere processorer end flagskibsmodellerne for at få dem ned i pris, og et godt eksempel herpå er Samsungs GALAXY Mega.


HTC One Max skulle angiveligt tage samme rute – og dog. I stedet for at gå efter Qualcomms nyeste Snapdragon 800-chipset får den i stedet forgængeren, Snapdragon 600 ombord. Det er det samme chipset, der sidder i GALAXY S4 ? i de udgaver, der ikke har den ottekernede Exynos-processor ombord, naturligvis.


CPU?en i chipsettet skulle være clocket til 1,7 GHz, og der skulle være 2GB RAM ombord. Så helt ueffen bliver den ikke. Skærmen er på 5,9 tommer og klarer 1080p. Den skulle ifølge rygter viderebragt af PhoneArena blive lanceret med Android 4.3 og Sense 5.5. Batterilevetiden skulle være god med et 3200 mAh batteri ombord.


Præcist lanceringstidspunkt og pris står stadig hen i det uvisse, men vi har da set nogle billeder af dyret takket være @evleaks.

Annonce