Forside Nyheder

HTC One Max – nu med fingeraftrykslæser


Så ved vi endelig, hvordan HTC ONE Max kommer til at se ud, og den gemmer på en enkelt, større overraskelse.


HTCs bidrag til Phablet-kategorien bliver som vi tidligere har nævnt baseret på Qualcomms Snapdragon 600-chipset med en 1,7 GHz CPU, den får 2GB ram at lege med og en stor 5,9? skærm i 1080p-opløsning.


Dertil kommer, at batteriet er på 3300 mAh, hvilket selv med den store skærm burde give masser af batterilevetid. Og skulle det ikke være nok, kan man få en HTC Power Flip Case, der leverer endnu et 1150 mAh-batteri som opbakning. Vi vidste også at den nye Sense 5.5-version kommer til at styre phablet?en.


Der var dog to overraskelser, der kun var få, der havde gættet på. Dels skyndte HTC tilsyneladende at smide en fingeraftrykslæser i One Max, da rygterne begyndte at løbe om at den nye iPhone ville have en sådan ombord. Dermed er HTC One Max og Pantech de første mærker på Android-platformen, der kan konkurrere med iPhone på dette punkt. Det var lidt uventet, da de tidligere lækkede spionfotos ikke viste nogen fingeraftrykslæser.


Dels kan Max Ones bagside modsat dens lillebrors, tages af. Det betyder blandt andet at telefonens 16GB lagerplads kan udvides med microSD-kort.


HTC har endnu ikke et bud på en dansk pris, men den skulle lande på danske butikshylder i slutningen af november 2013.

Annonce