Forside Nyheder

Lenovo vil måske købe BlackBerry


Folkene bag BlackBerry-telefonerne er desperate.


I et nyligt PR-stunt har canadiske BlackBerry ltd., der tidligere hed RIM, skrevet rundt til brugerne og tryglet dem om ikke at skifte til en anden platform.


Det hjælper dog næppe, for lige nu flygter kunderne fra den smartphone-platform, der introducerede mange mennesker til smartphone-konceptet i mange lande uden for vores lille andedam.


Wall Street Journal rapporterer, at Lenovo har fået lov til at kigge i BlackBerrys regnskaber for at se, om de kunne være interesserede i en overtagelse.


Lenovo er dog ikke de eneste, der har udtrykt interesse, blandt andet Samsung, LG, Intel og Google har været ude med snøren, sikkert for at få fat i firmaets patenter. Men Lenovo-interessen skulle være større end de andres, hvilket angiveligt kan ses på at firmaet er gået så langt, som til at få lov til at kigge i de hemmelige dele af BlackBerrys økonomi.


Lenovo har tidligere ThinkPad-brandet fra IBM, et brand, der ikke ligefrem lugtede af fornyelse. I dag har Lenovo dog stadig succes med at sælge ThinkPads i forskellige designs, så måske kan de gøre det samme for BlackBerry.

Annonce